Buro-m+

Een oplossing voor de private delen van uw appartement.

Als syndicus staan we in voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van uw residentie. Er kunnen zich helaas ook problemen voordoen met de privatieve delen van uw appartement. Eigenaars roepen ook in deze gevallen vaak de hulp van de syndicus in, die niet bevoegd is hierin tussen te komen.

Omdat we toch graag onze eigenaars helpen, werd Buro-M+ in het leven geroepen. Woont u te ver? U heeft geen tijd? Of u doet liever beroep op leveranciers die reeds vertrouwd zijn met het gebouw? laat dan Buro-M+ de problemen in uw appartement oplossen.

Enkele voorbeelden:

  • Er was een lek bij de bovenbuur en er is schade aan het plafond van uw slaapkamer. Deze muren zijn privatief, dus er wordt verwacht dat u een offerte indient voor herstelling van de schade. Helaas kent u geen schilders uit de buurt. Buro-M+ vraagt een offerte op. Wil u overgaan tot herstelling? Buro-M+ geeft toegang aan de schilders en ziet na of alles correct wordt afgewerkt!
  • Enkele lampen defect in de gang van uw appartement? Buro-M+ stuurt een klusjesman om dit op te lossen zodat u de volgende keer niet in het donker uw appartement moet betreden.
  • De ramen sluiten niet meer goed af. Een schrijnwerker moet dit komen nazien, maar volgens de statuten van uw residentie behoren deze ramen tot de privatieve delen. U geeft opdracht aan Buro-M+ om een schrijnwerker langs te laten komen zodat de ramen een grondige onderhoudsbeurt krijgen.

Hoe gaan we te werk?

Indien u beroep wenst te doen op onze service volstaat het ons schriftelijk de opdracht te bevestigen: u kan ons hiervoor rechtstreeks contacteren op plus@buro-m.be

Wat kost deze service?

Deze service wordt verrekend volgens uurtarief (65 euro/uur), hiervan wordt een detaillering bijgehouden die wij u bezorgen samen met de factuur. 

Buro-M+